Zakelijk geschil?

Staat u nu als twee vechtende kemphanen tegenover elkaar? En wilt u uw zakelijke conflict samen oplossen, zonder tussenkomst van een rechter en dure advocaten? Mediation4business helpt u de oplossing te vinden, die voor alle partijen aanvaardbaar is.

Ondanks alle goede bedoelingen, mooie plannen en samenwerkingsverbanden kan er altijd een verschil van mening ontstaan. Met uw medebestuurders, aandeelhouder(s) of financiers bijvoorbeeld. En voordat u er zelf erg in heeft, is het meningsverschil uitgemond in een serieus conflict. Wees gerust. Conflicten komen bij de beste bedrijven voor: bij grote (beursgenoteerde) bedrijven en organisaties, en bij (familie)bedrijven in het mkb.

Voorkom escalatie
Maar voordat u het weet, escaleert het conflict volledig. De sfeer binnen uw bedrijf is te snijden. De focus ligt niet meer op de dagelijkse business. Het gevolg? Verlies aan productiviteit, ontevreden klanten en uitstel van belangrijke beslissingen en investeringen. Nog meer stress en spanningen. Dit gaat ten koste van uw bedrijf én van uzelf. De hoogste tijd dus om in actie te komen!

Voorkom hoge juridische kosten
Uw conflict bij de rechtbank uitvechten is een dure aangelegenheid, vanwege de hoge advocatenkosten en proceskosten. Het kost bovendien veel energie en levert alleen verliezers op. Vaak leidt een zakelijk conflict tot een faillissement, zeker bij (familie)bedrijven. Een drama voor alle betrokkenen…

Goede, onafhankelijke mediation
Voorkom daarom de verdere escalatie van uw zakelijke conflict door een goede, onafhankelijke mediator in te schakelen. Mediation4business zoekt samen met alle partijen naar een duurzame oplossing, die voor iedereen aanvaardbaar is. Als neutrale derde partij halen we de stress uit uw conflict. We luisteren, denken mee en bemiddelen.

Wél een acceptabele oplossing
Samen kijken we welke onderliggende gezamenlijke belangen er wél zijn. Samen onderzoeken we welke alternatieve creatieve scenario’s er wél zijn. Samen kijken we hoe we wél een oplossing kunnen vinden voor uw conflict, die voor alle partijen aanvaardbaar  is. Zodat u zich weer – zonder al die stress en financiële risico’s van het conflict – kunt focussen op uw bedrijf.

Samen aan de slag?
Wilt u een goede oplossing voor uw zakelijke conflict? Bel Raimond Takkenberg op tel. 06-26 174 857 of mail ons via raimond.takkenberg@mediation4business.nl